Inschrijvingen zomervakantie

Het zomeraanbod van Popsjot is bekend en staat online op de website www.popsjot.be. Ook deze zomervakantie bieden we opnieuw weer tal van kampen aan. Ontdek het aanbod via de website.

Popsjot droomt al van opnieuw een spetterende zomervakantie. De inschrijvingen gaan volgende week donderdag 27 mei om 18:00 van start via de website.

Het was even wachten op meer duidelijkheid rond de maatregelen voor deze zomervakantie. Ondertussen zijn deze duidelijk en zorgen we ervoor dat alle kampen conform de maatregelen zullen verlopen. Indien er nog praktische wijzigingen zouden gebeuren kan je dit steeds terug vinden op de website. We brengen je hiervan ook op de hoogte.

 

Meld je aan met je account op de website. Op die manier kan je eenvoudig de filters gebruiken, en in 1 oogopslag zien waar jouw zoon of dochter kan aan deelnemen deze zomervakantie.

Komt je kind deze zomervakantie voor de eerste keer naar Popsjot? Vergeet dan zeker niet om op voorhand al een account aan te maken. Zo verlies je geen tijd op het moment van de inschrijvingen.

 

Ook deze vakantie zal er opnieuw gewerkt worden met een virtuele wachtkamer voor de inschrijvingen. Al enkele jaren ondervinden we namelijk moeilijkheden met de website op het inschrijvingsmoment door de vele gebruikers. Met deze website kozen we voor een systeem met een wachtrij. De Popsjotwebsite zal vrij te bezoeken zijn tot 17 uur. Tussen 17 uur en 18 uur zal iedereen in een virtuele wachtkamer geplaatst worden die met een klok aftelt tot 18 uur.

Om 18 uur krijgt iedereen aanwezig in de wachtkamer een willekeurig volgnummer. Daarna zal je toegang krijgen tot de website en kan je gemakkelijk je inschrijvingen maken. Iedereen die na 18 uur op de website komt wordt achteraan in de wachtrij geplaatst.

Enkele richtlijnen:

  • Het heeft geen zin om op voorhand alle activiteiten op verschillende tabbladen open te zetten in je internetbrowser! Noteer dit op papier, die je bij je hebt op het moment van de inschrijvingen.
  • Zorg dat ieder kind al een account heeft op de website, zo verlies je geen extra tijd.
  • Op het moment van de inschrijvingen moet er onmiddellijk betaald worden, zorg ervoor dat je alles bij je hebt zodat je vlot kan betalen.

 

Wij hopen om jullie een gevulde zomervakantie aan te bieden, waar er met de opnieuw met de nodige aanpassingen, kan worden gespeeld en gesport.

Bij vragen, opmerkingen of onduidelijkheden kan er steeds contact opgenomen worden met een Popsjot-medewerker via het e-mailadres: popsjot@poperinge.be.

 

 

Met vriendelijke groeten

 

Het Popsjot-team