Activiteiten in de paasvakantie gaan niet door

Beste ouders

In opvolging van de verstrengde maatregelen van de Nationale Veiligheidscel besliste stad Poperinge om het aanbod van Popsjot tijdens de Paasvakantie (6 tot 17 april) niet in te richten.

Ondanks de voorbereidingen, die tot op vandaag gebeurden, is het door de strengere maatregelen niet langer mogelijk om op de medewerking van de vele interne en externe partners te rekenen.

De opvang via de buitenschoolse kinderopvang Hopsakee blijft wel behouden maar er is intussen een inschrijvingsstop (alle plaatsen zijn bezet). De stad beseft dat de impact van dit geschrapte aanbod groot is maar is door de situatie gedwongen tot deze drastische maatregel.

Uiteraard worden alle betalingen integraal teruggestort. Wil daartoe Popsjot wel de nodige tijd geven. Inschrijvingen kunnen geannuleerd worden via jouw account op de website van Popsjot (www.popsjot.be). Onder 'mijn inschrijvingen' kan je de activiteiten gemakkelijk annuleren.

Intussen werkt Popsjot hard verder aan de voorbereidingen voor de zomervakantie. Wie vragen of bezorgdheden heeft kan steeds terecht bij een Popsjotmedewerker op 057 33 26 29 of via popsjot@poperinge.be.

Voor meer info over de maatregelen rond Corona: www.poperinge.be/corona.

Het Popsjotteam