Wat is er nu allemaal gewijzigd binnen Popsjot?

Wat is er nu allemaal gewijzigd binnen Popsjot?

We zetten het belangrijkste eens op een rijtje:

 • Leeftijdscategorieën: Een kind kan deelnemen als het binnen de juiste leeftijdscategorie valt. Dit wordt beslist op basis van de geboortedatum van de deelnemer. Deelnemers die te jong of te oud zijn volgens de leeftijdsgrenzen voorzien voor de activiteiten, kunnen niet deelnemen.  
 • Inschrijven: De inschrijfmodule werkt vanaf nu met het systeem van een winkelmandje. Je hebt 15 minuten de tijd om de inschrijving te bevestigen. Alle activiteiten moeten bij het moment van inschrijving betaald worden. Dit kan enkel via het online betaalsysteem van de website.  
 • Reservelijsten: Is de activiteit volzet, dan komt het kind op de reservelijst terecht. Komt er een plaats vrij voor de activiteit, dan worden de ouders van het kind op de eerste reserveplaats automatisch gecontacteerd  en krijgen ze 36 uur de tijd om de inschrijving te bevestigen en de betaling uit te voeren. Indien de ouder de reserveplaats niet inneemt, herhaalt de procedure zich met de eerstvolgende reserveplaats tot alle plaatsen zijn ingenomen.  De communicatie hiervoor zal via mail en indien gewenst, via sms gebeuren.  
 • Annuleren: Annuleren kan enkel via de website en na validatie van een Popsjotmedewerker. Volgens onderstaande regels, wordt er al dan niet een terugbetaling uitgevoerd.

  Bij annulatie van een activiteit:

  • Binnen de 14 dagen na inschrijving volgt een volledige terugbetaling.

  • Tussen 14 dagen na inschrijving en 1 maand voor de activiteit volgt een administratiekost van 25% van de deelnameprijs.

  • Binnen 30 kalenderdagen voor de activiteit is er geen terugbetaling.

 • Mutualiteitsformulieren en fiscaal attesten: Mutualiteitsformulieren zijn na elke vakantie terug te vinden op onze website. Jaarlijks zal er vanuit Popsjot een fiscaal attest afgeleverd worden. Dit zal tijdig ter beschikking gesteld worden op de account van de ouders op de website. Ouders worden per mail op de hoogte gebracht wanneer het attest beschikbaar is.